X
BASICS

NAME Cecilia Pearl Abbott
GOES BY Cece
AGE 23

OCCUPATION thief
DATING STATUS not interested
ORIENTATION the Pit

CONNECTIONS


✘ Meet Cecilia

Kiltin ja herttaisen oloinen naapurintyttö, joka on positiivisella asenteella ja energialla varustettu. Paheina eläimille lässyttäminen ja pinkit esineet. Monet voivat ensivaikutelmana pitää häntä tavattoman omalaatuisena ja räväkkänä tytön tyllerönä, joka ei aina osaa siistiä suutaan saati tajua olla hiljaa. Hänen ajatusmaailmastaan kiinni saavat vain harvat ja valitut, mutta se taitaa olla vain yksi asia muiden joukossa, mikä tekee tytöstä mielenkiintoisen tapauksen. Katsoo maailmaa vaaleanpunaisten aurinkolasien takaa ja yleensä kaiken sekasorron keskellä jatkaa tanssahtelevien askeleidensa ottamista, tasapainoilee katon harjalla ja kulkee silmät kirkkaina loistaen kuin maailma hänen ympärillään olisi silkkaa kukkaketoa ja auringonpaistetta silmänkantamattomiin. On supersosiaalinen, jaksaa tuhlata äänihuuliaan turhanpäiväiseenkin naljailuun ja pilailuun. Hän tylsistyy helposti, jos ei saa vastaukseksi samanlaista puhetulvaa kuin itse höpöttelee. Varsin ovela ja pisteliäs neito, jolla on erittäin sarkastinen elämänasenne ja huumorintaju, heittää varsin usein läppää mikä saattaa suututtaa monet.

Tytöstä paljastuu yllättäen varsin laskemoiva ja tietää kyllä miten ihmisiä manipuloidaan ja viilataan linssiin. Harvemmin nämä vieläpä tajuavat asiaa ennen kuin on liian myöhäistä. Omaa silti vielä jonkunlaisen moraalin, ja silloin tällöin kärsitään omatunnon tuskista. Suht tunteellinen draamakuningatar, joka ei häpeile peitellä mielialojaan tai tunteitaan - tai oikeastaan yhtikäs mitään. Ystävilleen ja parisuhteessa taas on superhuomaavainen, puolustava ja avulias tietenkin. Ihastuneena perhoset lentelee vatsassa, punastuttaa ja ujostuttaa, kävelee jatkuvasti pää pilvissä ja saattaa päästää suustaan kaikennäköisiä sammakoita. Jokatapauksessa oma, hullunkurinen, hymyilevä, rääväsuinen ja tietenkin hassutteleva itsensä alusta loppuun asti.

Nelly kieltämättä onkin varsinainen hassuttelija ja huumorinkylväjä, hän myös yleensä huomataan aina ensimmäisenä ja herättää huomiota joko hyvällä tai huonolla tavalla. Kieltämättä pieni osa tytössä rakastaa huomiota ja aina ei välttämättä edes tajua, että on nolaamassa itsensä. Ikään, sukupuoleen, suuntautumiseen, väriin tai mihinkään katsomatta Nelly yrittää tulla toimeen kaikkien kanssa, mutta kun häntä on kerran loukattu niin anteeksiantoa on turha odottaa, varsin lapsellisesti ignooraa ja poistaa ikävät stressin aiheuttajat sekä ihmiset elämästään. Tytön innostuneisuus on välillä hyvin tarttuvaa, mutta yleensä se loppuu yhtä nopeasti kuin alkoikin. Harvemmin jaksaa keskittyä kovin kauan vain yhteen tiettyyn asiaan, Nellyä ei nimittäin ole siunattu kovin hyvällä kärsivällisyydellä. Sen enempää ei kyllä hänellä ole itsekuriakaan. Elää elämäänsä täysillä eikä jää murjottamaan vastoinkäymisistä. Voisi sanoa hänen olevan melko tyhmänrohkea, sillä tytön saa helposti yllytettyä mukaan laittomiin tai laillisiin tekoihin ilmeisestä rehellisyydestä huolimatta. Hän on kieltämättä hauska tyttö, joka osaa kyllä olla myös vähemmän mukava. Joko tykkää, tai ei voi sietää mistään hinnasta. It's up to you. Ulkonäöltään Nelly on erittäin siro ja hoikka nainen, jolle on pituuttakin kertynyt vaivaiset 158 cm. Paino heittelehtii suht normaaleissa lukemissa lenkkeilemällä sekä syömällä terveellisesti proteiinejä ja välttämättä liikaa kaloreita, vaikka välillä tulee mässäiltyä herkkuja oikein olan takaa. Hyvien geenien ansiosta Nellyn paino ei kuitenkaan ikinä nouse liikaa. Hyvin pitkälti paljon vaalennetut hiukset ylettyvät noin rinnan kohdalle ja ovat luonnostaan tikkumaisen suorat, paitsi sateella ja suihkun jälkeen, milloin ne poksahtavat kikkaralle ärsyttävästi. Yksi asia mikä Nellyssä usein herättää muiden huomion - on tuon kirkkaan siniset silmät, joita piilareiksikin ollaan luultu. Lukulaseja nainen kyllä käyttää ajoittain, mutta muuten näkee ihan tarpeeksi hyvin ilmankin. Isot ja eksoottiset aurinkolasit sekä kaulakorut ovat naisen heikkous, kuten myös kaikki kimalteleva, vaaleanpunainen korumateriaali. Tatuointeihin ei ole uskaltanut sortua, saati lävistyksiin. Virheettömältä ja sileältä näyttävät kasvot ja muu iho ovat silkan terveellisen elämäntavan ja aromihoitojen ansiota. Pahoihin tapoihin kuuluu tupakkariippuvuus, mikä harvemmin näkyy sillä valkaisee hampaitaan säännöllisin väliajoin ja hemmottelee itseään manikyyrillä sekä ihohoidoilla kerran kuussa. Pukeutuu suht omaperäisesti ja luovasti, suosii ihonmyöntäisiä vaatteita sekä värejä, mutta isokokoisiin huppareihinkin on välillä kotona mukava uppoutua.

Nelly Jessica McKay syntyi nuorelle ja riettaalle yksinhuoltajaäidille, jolla ei ollut pienintä hajuakaan vahinkotyttärensä isän henkilöllisyydestä. Siitäkin huolimatta että nuori narkkariäiti pyöri syvällä päihteiden, rikollisuuden ja muun vastaavan hämärän toiminnan maailmassa hän päätti pitää tyttärensä vaikkei täysin varma ollutkaan kuinka suhtautua pienokaiseensa saati sitten elättää ja kasvattaa hänet. Nelly ja hänen äitinsä joutuivat muuttamaan jatkuvasti huumevelkojen sekä vainojen takia, eikä heillä ollut vakinaista asuntoa; milloin vietettiin öitä saastaisessa motellissa, milloin tuttavan tai kaukaisen sukulaisen luona, milloin juna-aseman aulassa tai joskus jopa sillan alla. Pikkuinen tyttö kasvoi vaarallisessa ja epävakaassa ympäristössä, jossa hän ei kyennyt toteuttamaan omaa lapsenmielisyyttään; hänellä ei ollut leluja joilla leikkiä, tai samanikäisiä ystäviä joiden kanssa vietää aikaansa. Hänellä oli pääasiallisesti äitinsä sekä alati vaihtuvat vieraat "isäehdokkaat", uhkaavat ihmiset joita kohtaan hänellä ei ollut lupaa osoittaa mielenkiintoa.

Nelly kasvoi ja kehittyi, tottui siihen epätavalliseen ja epävarmaan elämään, ei osannut edes unelmoida paremmasta - koska ei tiennyt sen olemassa oloa. Hänen kosketuksensa onnelliseen perhe-elämään oli ohikulkumatkoilla ikkunasta vilkaistessaan nähdyt perheet takkatulen ääressä ja pelaamassa lautapelejään, autuaan tietämättöminä siitä toisesta maailmasta, jossa Nelly eli.

Kasvettuaan tarpeeksi vanhaksi Nelly sai tarpeekseen äitinsä elämäntyylistä ja oli hyvin pettynyt tämän välinpitämättömyyteen. Sen seurauksena eräänä yönä Nelly vain oli häipynyt soluasunnosta, jossa he silloin olivat päiviään viettäneet. Kuusitoista kesäisenä nuori nainen näki mahdollisuutensa ja lähti Kanadan maisemista New York cityyn. Jollain oli elettävä ja Nelly sai töitä erään ravintolan tarjoilijana ja ilman kokemusta hänen palkkansa oli alkuun naurettavan pieni, mutta sillä tuli toimeen silti. Alkuun Nelly asui kaukaisten sukulaistensa nurkissa, joiden tiesi asuvan kaupungissa, jopa silloin tällöin kadulla tapaamiensa ihmisten nurkissa. Saatuaan tarpeeksi rahaa päästäkseen omilleen, nuori nainen hommasi itselleen vuokra-asunnon Brooklynin keskustasta ja tarjosi kodin kadulta löytämälleen chihuahuan pennulle.

[ codes by whambam ]